Uputstvo za naručivanje preko internet knjižare

Korak 1:

Kliknite na sliku ulaznice:

Korak 2:

Dolazite na stranicu gde je potrebno da potvrdite kupovinu klikom na „PLATI“.

Takođe se možete upoznati sa detaljnim opisom radionice, opcijama plaćanja, tehničkim informacijama.

Korak 3:

Ukoliko knjižari pristupate neregistrovani, kao gost, potrebno je da popunite formular s podacima koji su potrebni radi realizacije porudžbine i u tom slučaju kliknite na "Nastavi kupovinu". Sadržaj Vaše korpe će biti sačuvan. Kada popunite podatke, vratićete se ponovo na korak br. 2 porudžbine. Ukoliko ste već registrovani, prijavite se putem unosa emaila i lozinke.

Napomena: U jednom procesu kupovine, možete da kupite samo jednu ulaznicu. Ukoliko želite više ulaznica, postupak plaćanja je potrebno da ponovite. Uz plaćanje karticama, ulaznicu automatski dobijate u prilogu mejla, kao i link ka sajtu gde možete da izvršite download.

Kada ste odlučili da završite kupovinu, kliknite na dugme "Plati ".

Korak 4:

Izaberite način plaćanja klikom na jednu od opcija:

1) Plaćanje karticom, 2) Plaćanje preko PayPal, 3) Plaćanje preko računa

1. Plaćanje karticom:

Kupovinu možete obaviti koristeći vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, čime obezbeđujete da vam odmah automatski stigne na email. Sva plaćanja se vrše u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti. Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Popunite ime, prezime, datum isticanja kartice (npr. maj 2022) broj kartice, kao i Security Code (CVV/CVC) koji je napisan na vašoj kartici.

Kliknite "Next" i potrebno je da još jednom označite da potvrđujete porudžbinu:

Nakon što unesete potrebne podatke, otvoriće se novo polje za unos dodatne jednokratne lozinke koja će Vam biti poslata SMS porukom na Vaš mobilni telefon. Unosom jednokratne lozinke potvrdili ste svoj identitet i završili plaćanje.

2. Plaćanje Pay Pal:

Prilikom izbora ove opcije, na raspolaganju vam je link za Pay Pal nalog, tj. stranicu gde možete da izvršite plaćanje. Nakon toga nam dostavite mejl potvrde na email lazarevsrbija@gmail.com

3. Plaćanje preko računa

Izborom ove opcije, na raspolaganju vam je instrukcija za uplatu u dinarima, putem uplatnice. Nakon uplate, pošaljite nam potvrdu o uplati na mejl na lazarevsrbija@gmail.com

Korak 5: Završetak kupovine

U polje "Napomena", možete ostaviti neku poruku ili dodatnu informaciju u vezi s vašom porudžbinom. Zatim označite da "Prihvatate opšte uslove korišćenja" i "Prosledi moju porudžbinu".

Važne napomene o plaćanju karticama i mogući problemi:

- Konvertor valuta na sajtu je informativnog karaktera. Pre nego što izvršite porudžbinu, neophodno je da valutu vratite na RSD, tj. dinar, jer u suprotnom nećete moći da platite karticom. Zvanična valuta u Srbiji je DINAR, tako da samo u dinarima možete da izvršite kupovinu.

- Budite sigurni da na kartici imate dovoljno sredstava za kupovinu.

- Ukoliko vam plaćanje bude odbijeno, ili se pojavi neki problem, molimo da nas kontaktirate preko Vibera, tu ćete dobiti najbrži odgovor: +381641577045 (Aruna)