Grupna onlajn praksa
S.N. Lazareva
"Kako prevazići depresiju, malodušnost, beznađe i apatiju (uninije)"
25. jul 2020. 10:00 am

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Kako prevazići depresiju, malodušnost, beznađe i apatiju (uninije)" 

Datum održavanja: 25. jul 2020. - 10:00 AM (subota)

Vreme početka: 10:00 AM (po srednje-evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda)

Trajanje prakse: 60 minuta

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)

Dostupnost: Praksa je dostupna na serveru 10 dana, tj. do 4.8.2020.

3,550.00 RSD

Dodatne informacije o online radionici se nalaze u opisu ispod slike.

Onlajn grupna praksa S.N. Lazareva "Kako prevazići depresiju, malodušnost, beznađe i apatiju (uninije)" - 25. jul 2020. 10:00 AM


Datum održavanja: 25. jul 2020. - 10:00 AM (subota)

Vreme početka: 10:00 AM (po srednje evropskom vremenu, tj. Beograd)

Trajanje prakse: 60 minuta

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)

Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna na serveru još 10 dana, tj. do 4. 8. 2020. - 13:00 h (pristup preko ulaznice).


Osećaj beznađa se pojavljuje kad gubimo cilj i ne vidimo pred sobom budućnost onakvu kakvu bismo želeli. Kad ne verujemo u sebe ili u druge ljude. Kad ne vidimo mogućnost da ostvarimo svoje želje. Kad ne možemo da prihvatimo gubitak.

Uninije je duboko nezadovoljstvo sobom, sudbinom i svetom koji nas okružuje.

Npr. čovek je želeo da nešto dobije od sudbine i budućnosti, ali njegovi snovi i nade su se srušili. On više ne voli ni svoju budućnost, ni svoj život, niti sebe.

Dugotrajno i snažno uninije prolazi u podsvest i pretvara se u moćan program samouništenja.

Da bismo iskoračili iz ovog stanja, pre svega treba da ne zaboravljamo da je najvažniji čovekov cilj - unutrašnja težnja ka Bogu, razvoj i jedinstvo s Tvorcem. Bog je večan, i taj cilj je nemoguće izgubiti. To znači da ćemo preživeti u svim okolnostima.

Kao drugo, potrebno je da naučimo da na unutrašnjem planu ispravno sagledamo svaku situaciju i shvatimo zašto je ona bila potrebna. Svaki zadatak ima rešenje. I svaki problem i problem mogu biti prilika za prelazak na novi nivo.

Pravoslavlje smatra uninije jednim od najvećih grehova. Prepodobni Serafim Sarovski je govorio: “Nema ništa gore od greha, i nema ništa užasnije i pogubnije od duha uninija”, dok sveti Jovan Zlatoust kaže: “Uninije i neprestana nespokojstva mogu da skruše duševnu snagu i dovedu dušu do krajnje iznemoglosti”.

Pomoću ove prakse moći ćete da promenite svoju doživljaj životnih teškoća, naučite kako da se lakše distancirate od problema i da se iznutra opustite, osetite priliv energije i smer u kome želite dalje da se krećete, radost, dobrodušnost i želju da rešite sve probleme koje je život postavio pred vas. Da osetite ljubav i veru u sebe i svoju sudbinu.

Pridružite nam se 25. jula u 10:00! 

ONLINE UPLATA PREKO SAJTA

Ulaznicu možete kupiti koristeći vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, čime obezbeđujete da vam odmah automatski stigne na email. Sva plaćanja se vrše u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti. Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Važna napomena: Onlajn uplatom preko sajta automatski dobijate svoju ulaznicu na email, možete je kupiti kad god poželite, čak i dan početka prenosa - 25.07.2020.

Važno: Molimo vas da unesete ispravnu email adresu.UPLATA PREKO PAY PAL

Pay Pal uplate se mogu izvršiti direktno na Pay Pal stranici

Iznos: 32 € (30 € ulaznica+2 € Pay Pal provizija)

U polju za napomenu na Pay Pal, molimo da naznačite naziv prakse za koju uplaćujete, a takođe i email adresu na koju treba da vam pošaljemo ulaznicu ili nas nakon uplate obavezno kontaktirate na email: lazarevsrbija@gmail.com i dostavite ime i prezime uplatioca, email adresu/PayPal nalog s kog je izvršena uplata, kao i za koju praksu ste uplatili. Molimo vas da budete strpljivi, jer se ulaznice šalju „ručno“, jer za ovaj način plaćanja ne postoji mogućnost automatskog otpremanja.


Rok za plaćanje ulaznica: Online prenos se održava 25.7.2020., ali s obzirom na to da je pristup praksi omogućen do 4.8.2020. (13:00), ulaznice se mogu kupiti do 3.8.2020. (18:00) uz obaveznu povratnu informaciju i potvrdu o uplati na email: lazarevsrbija@gmail.com.
Važan savet: Molimo vas da ukoliko niste dobili ulaznicu obavezno proverite „Spam“ i „Promocije“. Takođe, u pretrazi na mejlu ukucajte našu email adresu: lazarevsrbija@gmail.com, i tako ćete brzo pronaći ulaznicu koju smo vam poslali.


Ukoliko posedujete platnu karticu, predlažemo vam da ovu proceduru ubrzate, uštedite svoje vreme i za samo nekoliko minuta automatski dobijete svoju ulaznicu - online uplatom preko sajta.


Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems doo, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.UPLATA PUTEM DINARSKE UPLATNICE

Primalac: IK "Aruna", Niška 48, Beograd
Broj računa: 340-11014668-43 (Erste banka)
Poziv na broj: 25072020
Svrha uplate: Seminar S.N.
Iznos: 3.550,00 din.


Primer popunjene uplatnice:

Primer popunjene uplatnice


Rok za uplate pristigle putem dinarskih uplata u banci ili pošti: Online prenos prakse je 25.7.2020. i uplate se primaju do 24.7.2020. – 23:00 h, ali s obzirom na to da je pristup praksi omogućen do 4.8.2020. (13:00), ulaznice se mogu kupiti sve do 3.8.2020. (18:00) uz obaveznu povratnu informaciju i potvrdu o uplati na email: lazarevsrbija@gmail.com.


Rok za dostavu ulaznica koje su uplaćene na ovaj način je 12 h, a ponekad i 24 časa jer je potrebno vreme da se uplate evidentiraju i registruju. Da biste ubrzali ovaj proces, molimo vas da na email pošaljete fotografisanu/skeniranu uplatnicu, jer je npr. uplatama u Pošti ponekad potrebno i 48 sati da legnu na račun.


Ukoliko posedujte platnu karticu, predlažemo vam da ovu proceduru ubrzate, uštedite svoje vreme i za samo nekoliko minuta dobijete svoju ulaznicu - online uplatom preko sajta.
Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.
Važan savet: Molimo vas da ukoliko niste dobili ulaznicu obavezno proverite „Spam“ i „Promocije“. Takođe, u pretrazi na mejlu ukucajte našu email adresu: lazarevsrbija@gmail.com, i tako ćete brzo pronaći ulaznicu koju smo vam poslali.


Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom u lokalnoj valuti preko svojih regionalnih distributera:


Pronađite na SPISKU svog distributera i kontaktirajte ga:

Hrvatska:

lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Bosna i Hercegovina:

oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Crna Gora:

lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Makedonija:

lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Slovenija:

snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Nakon uplate OBAVEZNO kontaktirajte distributera putem emaila i navedite:

1. Svoju email adresu na koju će vam biti poslat link, tj. ulaznica za seminar.

2. Ime i prezime (kao i ime i prezime uplatioca - ukoliko je neko drugi izvršio uplatu u vaše ime)

3. Državu / Grad

4. Po želji, možete dodati i svoj broj na Viberu, jer je napravljena Viber grupa učesnika u seminaru zbog bržeg protoka informacija i rešavanja eventualnih tehničkih problema.

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.


Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:


Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.
Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.


Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.


Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Korak 1:

Poručivanje se vrši tako što kliknite na željeni artikl, a zatim na "Dodaj u korpu", čime se on prebacuje u korpu koju punite do trenutka kada odlučite da završite kupovinu.


Korak 2:

Ukoliko knjižari pristupate neregistrovani, kao gost, biće potrebno da popunite formular s podacima koji su potrebni radi realizacije porudžbine i u tom slučaju kliknite na "Nastaviti". Sadržaj Vaše korpe će biti sačuvan. Kada popunite podatke, vratićete se ponovo na korak br. 2 porudžbine. Ukoliko ste već registrovani, prijavite se putem unosa emaila i lozinke.

Klikom na ikonu "Korpa" možete da obrišete, smanjite ili povećate broj artikala, ispravkom količine (unosom novog broja) i klikom na polje "Ponovno izračunavanje".

Kada ste završili sa izmenama i odlučili da završite kupovinu, kliknite na dugme "Nastavite na poručivanje".

Korak 3:

Izaberite način plaćanja klikom na jednu od opcija - horizontalna zelena polja: 1) Kreditna kartica 2) Uplata preko Pay Pal 3) Plaćanje preko računa

1. Plaćanje karticom:

Kupovinu možete obaviti koristeći vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, čime obezbeđujete da vam odmah automatski stigne na email. Sva plaćanja se vrše u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti. Sigurnost i poverljivost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Europoint Systems d.o.o, u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenijoj kriptografskoj tehnologiji, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Nijednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Popunite ime, prezime, datum isticanja kartice (npr. maj 2022) broj kartice, kao i Security Code (CVV/CVC) koji je napisan na vašoj kartici.

Kliknite "Next" i potrebno je da još jednom označite da potvrđujete porudžbinu:

Nakon što unesete potrebne podatke, otvoriće se novo polje za unos dodatne jednokratne lozinke koja će Vam biti poslata SMS porukom na Vaš mobilni telefon. Unosom jednokratne lozinke potvrdili ste svoj identitet i završili plaćanje.

2. Plaćanje Pay Pal:

Prilikom izbora ove opcije, na raspolaganju vam je link za Pay Pal nalog, tj. stranicu gde možete da izvršite plaćanje. Nije potrebno da kliknete na "Naručiti", jer je link informativnog karaktera, odnosno - sami birate kada ćete uplatiti.

Napomena: Ukoliko kupujete knjige, pre nego što izvršite plaćanje putem Pay Pala, molimo vas da nas kontaktirate na aruna@aruna.rs, da bismo izračunali i dostavili vam iznos poštanskih troškova, da ne biste uplaćivali dva puta. Detaljnije o porudžbinama u inostranstvo možete pročitati ovde.

3. Plaćanje preko računa

Izborom ove opcije, na raspolaganju vam je instrukcija za uplatu u dinarima, putem uplatnice. Nije potrebno da kliknete na "Naručiti", jer su vam sve informacije na raspolaganju i sami birate kada ćete uplatiti. Nakon uplate, pošaljite nam informaciju na mejl na lazarevsrbija@gmail.com

Korak 4: Završetak kupovine

U polje "Napomena", možete ostaviti neku poruku ili dodatnu informaciju u vezi s vašom porudžbinom. Zatim označite da "Prihvatate opšte uslove korišćenja" i "Prosledi moju porudžbinu".

Važne napomene o plaćanju karticama i mogući problemi:

- Konvertor valuta na sajtu je informativnog karaktera. Pre nego što izvršite porudžbinu, neophodno je da valutu vratite na RSD, tj. dinar, jer u suprotnom nećete moći da platite karticom. Zvanična valuta u Srbiji je DINAR, tako da samo u dinarima možete da izvršite kupovinu.

- Budite sigurni da na kartici imate dovoljno sredstava za kupovinu.

- Ukoliko vam plaćanje bude odbijeno, ili se pojavi neki problem, molimo da nas kontaktirate preko Vibera, tu ćete dobiti najbrži odgovor: +381641577045 (Aruna)