Gordost je prisutna u svakome od nas, ali se manifestuje na različite načine. Na podsvesnom nivou, gordost čoveku smeta da zdravo razmišlja i shvati povezanost između onoga što mu se dešava. Upravo mu je zato teško da u sebi prepozna njene manifestacije i shvati šta je zapravo glavni uzrok njegovih bolesti i drugih negativnih događaja u životu.

Želja da kontrolišemo svoju sudbinu, da upravljamo njome, takođe je obeležje prevelike gordosti. Čovek koji pati od visoke gordosti ne ume da sluša svoju dušu. On živi posredstvom uma zbog čega se kod njega neizbežno pojavljuju unutrašnja napetost, uzbuđenost i manjak energije, što ga gura u nerešive probleme i bolesti. Gordost je odbacivanje ljubavi u duši.

Jedna suprotnost se uvek preliva u drugu. Zato, put potpunog oslobađanja i potiskivanja sopstvenih želja nije način prevazilaženja gordosti.

Gordost nije samo osećaj nadmoći nad drugima, osećaj sopstvene ispravnosti i važnosti, već i sopstvene inferiornosti, prezir prema sebi, uninije, depresija. Gordost se skriva iza najrazličitijih oblika.

Ova praksa će vam pomoći da naučite da kombinujete suprotnosti i među njima pronađete harmoničnu sredinu, shvatite svoje Više i zemaljsko „ja“. Takođe, da naučite kako da reagujete na stres i događaje oko sebe, prepoznate znake uvećanja gordosti, spoznate i realizujete svoje težnje proizilazeći iz osećaja ljubavi.


Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih deset dana.

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Pridružite nam se 10. maja u 10:00 AM! Broj ulaznica je ograničen!Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć́ i podrška u razvoju.

Autor je odlučio da oblikuje nov format „rada na sebi“ u vidu grupne prakse, koja će se održati u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Istovremeno, učešće u ovakvoj praksi učesnicima će pomoći da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju dovešće do do stvarnog razvoja i napretka u životu.

Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi pojačanja ukupnog efekta, S.N. Lazarev će praksu raditi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što on objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva

"Prevazilaženje gordosti"

10. maj 2020. - 10:00 AM

Gordost je prisutna u svakome od nas, ali se manifestuje na različite načine. To nije samo osećaj nadmoći nad drugima, osećaj sopstvene ispravnosti i važnosti, već i sopstvene inferiornosti, prezir prema sebi, uninije, depresija. Gordost se skriva iza najrazličitijih oblika.

Ova praksa će vam pomoći da naučite da kombinujete suprotnosti i među njima pronađete harmoničnu sredinu, shvatite svoje Više i zemaljsko „ja“. Takođe, da naučite kako da reagujete na stres i događaje oko sebe, prepoznate znake uvećanja gordosti, spoznate i realizujete svoje težnje proizilazeći iz osećaja ljubavi.

Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Datum održavanja: 10. maj 2020. (nedelja)

Vreme početka: 10:00 AM (po srednje evropskom vremenu, tj. Beograd) Uvodna muzička špica poćeće sa emitovanjem u 9:30 AM, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)

Trajanje prakse: 60 minuta

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)

Cena: 3550,00 din. (30 €)

Dostupnost: Praksa je dostupna na serveru 10 dana (pristup preko ulaznice).